Diğer Profillerin Hesabımı Paylaşmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

  1. Home
  2. Bilgi Tabanı
  3. Sağlık, Güvenlik & Gizlilik
  4. Diğer Profillerin Hesabımı Paylaşmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

Başka bir profili görüntülediğinizde bir kullanıcı hesap ismi göreceksiniz “@kullanıcıismi” formunda . Her Hornet kullanıcısının kendisine ait benzersiz bir kullanıcı ismi bulunmaktadır. Profillere bir mobil cihaz vasıtasıyla şu bağlantı araçılığla ulaşılabilir: http://hrnt.me/kullanıcıismi (eğer kullanıcı Hornet’i yüklemediyse bu adres çalışmayacaktır).
When browsing a profile, you can tap it to share a profile with someone else.

Eğer insanların profilinizi paylaşmasını istemiyorsanız lütfen şu adımları takip ediniz:

  • Hornet’i açınız ve profil bölümüne gidiniz
  • Fotoğrafınızın yanındaki “Profili düzenle” butonuna tıklayınız
  • Ekranı aşağıya kaydırınız ve “Profilimi Paylaş” butonuna geliniz ve bunu kapatınız (OFF)

 

Bunu kapatmak iki şeye sebep olur:

  1. Kimse sizin profilinizi paylaşamaz. Profil paylaşma butonu çalışmayacaktır.
  2. Eğer birisi ziyaret etmeyi denerse Hornet bağlantınız (http://hrnt.me/kullanıcıismi) çalışmayacaktır- tıklanılması halinde Hornet’in resmi internet sayfasına yönlendirileceklerdir

SSS köşemizde bir çözüm bulamazsanız, lütfen feedback@hornet.com adresimize yazın. Kullanıcı kimliğinizi e-postaya eklemeniz önemlidir, böylece hesabınızı bulabiliriz. Hesap kimliğiniz profilinizde yer alır ve ‘@’ sembolü ile başlar.

Bu makale yardımcı oldu mu?

İlgili Makaleler