Хорнет – проводить #GreatGayStayIn, онлайн-фестиваль для свого суспільства на карантині

Хорнет – проводить #GreatGayStayIn, онлайн-фестиваль для свого суспільства на карантині

Be first to like this.

This post is also available in: English Русский ไทย

Зараз, живучи в умовах глобальної пандемії, дозволь членам ЛГБТ-спільноти – гумористам, акторам, блогерам, драг-квін, фітнес-тренерам і експертам в сфері здоров’я – зробити свій внесок у вирішення непростої ситуації. Творці гей-контенту не дуже змінили ТЕ, що роблять, а те, ЯК вони це роблять, і зараз вистачає учасників нашої різноманітної спільноти, які продовжують ділитися своїми талантами із світом, часто прямо із своїх кімнат.

Завдяки соцмедіа-платформі, ті із нас, хто самоізольовані, можуть залишатися на зв’язку з сім’єю і друзями. Будучи однієї із таких платформ, Хорнет – головна соцмережа для геїв з більш ніж 25 мільйонами користувачів з цілого світу – доказав, що він цінний ресурс для геїв по всій земній кулі, для того, щоб залишатися на зв’язку і в здоровому глузді, поки потрібно тримати фізичну дистанцію під час COVID-19.

Але після більше ніж 30 днів #ЛГБТКарантину, ми усі могли б трішки розслабитися, чи не так ?Хорнет – платформа, яка дозволяє долучитися до нового захоплення онлайн-контентом, і в четвер, 23 квітня, додаток запускає фестиваль #GreatGayStayIn, цілий день живої програми, представленої міжнародною командою талановитих творців ЛГБТ-контенту.

#GreatGayStayIn представить усього потроху для спільноти на карантині – домашні тренування, приготування у прямому ефірі, кілька відвертих обговорень про кохання і стосунки з головними експертами у сфері сексу, прем’єра від HBO і кілька так необхідних комедій.

Користувачі Хорнету будуть перенаправлені на кілька онлайн-трансляцій прямо із ленти новин в додатку, в той час, як інші зможуть бути на зв’язку з каналами соцмедіа Хорнету для інформації протягом дня. Весь контент фестивалю #GreatGayStayIn також буде доступним по закінченню, в додатку Хорнет і на сайті.

Ось запланована Хорнетом програма для фестивалю #GreatGayStayIn у четвер, 23 квітня:

11 a.m. PST / 2 p.m. EST: Готуємо онлайн з Рікардо

#GreatGayStayin festival ricardo

Рікардо Перальта – один із пари улюблених іспаномовних ютуберів Пепе і Тео, вдобавок до своєї роботи в якості актора і співавтора бестселеру про популярну психологію “La estupenda guía para vivir la vida a tu manera” (“Чудовий гід, щоб прожити життя у своєму стилі“). Як участник фестивалю #GreatGayStayIn Рікардо покаже нам, як приготувати одну із своїх улюблених страв, Курку Тінга, із свого дому у Мехіко!

Noon PST / 3 p.m. EST: домашнє тренування із зіркою фітнесу Кентом Секі

#GreatGayStayin festival kenta

Зірка фітнесу і підприємець Кента Секі (Kenta Seki) зробив свою кар’єру, направляючи і надихаючи людей на досягнення їх фітнес-цілей – навіть зараз, коли ми знаходимося вдома на самоізоляції – і як частина #GreatGayStayIn він проведе нам домашнє тренування, напралене на підвищення енергії і спалення цих карантинних калорій! Це буде повноцінна вправа для усіх рівнів фізичної підготовки, і тобі не знадобиться жодне приладдя!

1 p.m. PST / 4 p.m. EST: Урок зручної карантинної моди з Морісом Стайлом

#GreatGayStayIn festival maurice

Стильний блогер з Франції Моріс Стайл хоче буть впевненим у тому, що ми всі спокійні – та при цьому на стилі – поки ми всі застрягли вдома на #ЛГБТКарантині. На цьому уроці про чоловічий стиль він запропонує кілька корисних порад, як виглядати на усі сто для самого себе, поки ти сам вдома.

2 p.m. PST / 5 p.m. EST: Коктелі і крафтинг з Діксі Лонгейт

#GreatGayStayin festival dixie

Діксі Лонгейт (Dixie Longate) – швидко-балакуча, жуюча жувачку, руденька дівчинка із Алабами, котра повернула вечірки з посудом твоєї бабулі із кімнати прямо у 21 століття – а ще вона має один із найдовготриваліших внебродвейських турів в історії, Dixie’s Tupperware Party. Як участниця фестивалю #GreatGayStayIn вона запропонує історію чи дві – з коктелем в руці, звісно – і кілька порад щодо крафтингу і ізоляції, щоб ти не збожеволів протягом карантину.

3 p.m. / 6 p.m. EST: “Розмова про секс” з лікарем Крісом Донаге

#GreatGayStayin festival dr chris

Він доктор філософії, ліцензований соціально-клінічний працівник, психотерапевт, секс-терапевт і активіст, хоча можливо ви знаєте лікаря Кріса Донаге як ведучого нічного шоу Loveline на радіо Sirius XM і автора книги “Rebel Love: Break the Rules, Destroy Toxic Habits, and Have the Best Sex of Your Life” (“Буремне кохання: порушуй правила, залиш токсичні звички і займись найкращим сексом в своєму житті“). Як частина #GreatGayStayIn лікар Кріс відповість на питання користувачів Хорнет про секс, кохання і стосунки – у прямому ефірі!

4 p.m. PST / 7 p.m. EST: Спекотне тренування з японським Mr. Gay, Шого

#GreatGayStayin festival shogo

Народився і виріс в Японії, а зараз проживаючий в Австралії, Шого – вчитель старших класів, пропагандист сексуального здоров’я і найперший японський Mr. Gay! Як частина хорнетського фестивалю #GreatGayStayIn, він проведе для користувачів Хорнет те, що він називає “Гаряче тренування для ліфтингу дупці, щоб надати їй нахабності🍑”. Чекаємо з нетерпінням.

5 p.m. PST / 8 p.m. EST: Час онлайн-історій з лос-анджелеським коміком Тедді Маргасом

#GreatGayStayin festival teddy

Актор і комік, Тедді Маргас (Teddy Margas) – постійний учасник відомих лос-анджелеських комедійних клубів, таких як the Laugh Factory, The Comedy Store і the World Famous Improv. (І можливо ви недавно помітили його у серіалі РуПола “AJ and the Queen” від Netflix). Під час карантину він ділиться “Казками Тедді” зі світом, де він сідає перед камерою, щою поділитися веселими історіями про “дорослішання великого товстого гея”.

6 p.m. PST / 9 p.m. EST: Онлайн-прем’єра нового серіалу від HBO “We’re here”

Цього четверга HBO представить свій найсвіжіший серіал “We’re Here“, в якому Drag Race Alums Shangela, Eureka O’Hara і Bob the Drag Queen набирають і тренують жителій маленьких містечок для шоу на одну-єдину ніч. В добавок до трансляції на каналі, серіал вийде на YouTube, де ви зможете відчути чарівність серіалу – все про магію перетворення драг-квін – поки будете переписуватися вживу з королевами, використовуючи функцію чату YouTube Premieres.

7 p.m. PST / 10 p.m. EST: Танцювальна вечірка онлайн із Сан-Франциско

#GreatGayStayin festival dj mark

Закриває хорнетський фестиваль #GreatGayStayIn сет живої музики від DJ Марк О’Браяна, представника the San Francisco Bay Area Queer Nightlife Fund, фонду, створеного місцевою спільнотою і лідерами нічних розваг, щоб надати цінну фінансову допомогу (більше ніж $146,000 на даний момент!) працівникам індустрії нічних розваг в час кризи COVID-19. Фонд транслює щотижневу недільну “Quaran-Tea Dance” програму, повну диско, хауз і техно-треків і дає можливість місцевим талантам виступати прямо із дому. О’Браян – також співзасновник вечірки Polyglamorous і недавно почав вечірку, під назвою Club Virtual, яка продовжує грати музику, поки ми нудьгуєм вдома.

Більше подій фестивалю #GreatGayStayIn будуть анонсуватися ближче до початку події, і час, вказаний під подіями може мінятися. Кращий спосіб бути в курсі подій – слідкувати за лентою новин Хорнет.

Related Stories

Ось усі записи з фестивалю прямої трансляції від Хорнет #GreatGayStayIn
Нове дослідження від Hornet виявило, що багато геїв не відчувають себе в безпеці, перебуваючи вдома під час карантину
Чим здивує своїх користувачів останнє оновлення від Хорнет #HornetV6?
Нова версія Hornet 'Pride Edition' 6.9 представляє нові можливості додатку, а також захоплюючі віртуальні події
Quantcast